Ovoce a zelenina do škol

Úvodní stránka » Rodiče » Recepty »

Okurky s tuňákem

Ingredience:

  • 2 salátové okurky (štíhlejší)
  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • 40 g másla
  • 2 lžičky rajčatového protlaku nebo kečupu
  • 100 g majolky
  • pepř
  • sůl

 

Postup přípravy:

Okurky oloupejte, rozpulte, vydlabejte vnitřek, rozkrájejte na 8 centimetrové kousky a dejte na 10 minut povařit v osolené vodě. Mezitím v hlubokém talíři vidličkou promíchejte máslo s tuňákem, pepřem a solí. Touto hmotou naplňte kousky okurek. Upravte na mísu a polijte majolkou, kterou jste smíchali s kečupem. Podávejte vychlazené.


 71 % 
(99)

  RSS kanál  Sdílet na Facebook  Sdílet na Twitter  Sdílet na Google+