Ovoce a zelenina do škol

Úvodní stránka » Rodiče » Recepty »

Čokoládové fondue

Ingredience:

Záleží jen na Vás, jaké ovoce preferujete. Můžete použít např.

  • banán, jablko, hruška, jahody, pomeranč, pomelo, mandarinky, hroznové víno, broskve, meruňky, kokos, …)
  • čokoláda
  • smetana

 

Postup přípravy:

Ovoce omyjte, oloupejte a nakrájejte. V hrnečku nad kahanem (nebo ve vodní lázni) rozehřejte nalámanou mléčnou čokoládu a zřeďte trochou smetany. Pomocí fondue vidliček, koktejlových párátek nebo špejlí si namáčejte ovoce v rozehřáté čokoládě a ihned jezte.

Náš tip: Pokud Vám zbyly čokoládové figurky z Vánoc nebo Velikonoc, tak je takto můžete skvěle využít.


 80 % 
(30)

  RSS kanál  Sdílet na Facebook  Sdílet na Twitter  Sdílet na Google+